Agent: Aurélie Kersschot

Zichtbaar in de showroom

K-WAY

De sportieve en elegante K-Way mode belichaamt een tijdloze stijl in een onberispelijke belijning.

Na meer dan 45 jaar ervaring poetst de traditionele windbreker zijn blazoen op om langzaam bezit te nemen van de chicste garderobes. De herwerkte must-have groeide uit tot een tijdloos pareltje dat de herinneringen aan onze kindertijd van zich afschudt.

Als onmisbaar item voor doorwinterde reizigers, vaste partner van geoefende sporters en tochtgenoot van avonturiers die er graag in korte broek op uit trekken, zit het legendarische nylon regenjasje duidelijk in de lift! Vroeger werd het geprezen om zijn technische en functionele kwaliteiten die in een zakje konden worden gestopt. K-Way herinterpreteert vandaag de codes van de mode in een onstuitbare dynamiek. In 1965 ontwikkeld door ontwerper Léon-Claude Duhamel, vindt het Franse boegbeeld dat in Italiaanse handen overging zichzelf vandaag opnieuw uit zonder afbreuk te doen aan de nostalgie van de fans, de rijke geschiedenis van het merk en de bestaande knowhow.

Met collecties voor klein en groot die ons naar onze kindertijd terugvoeren, loopt K-Way in de kijker met materialen en zonnige tinten die het grijze weer in onze kontreien achter zich laten. Om te ontsnappen aan het trieste lot van een onbeduidende regenjas, pakt K-Way uit met nieuwe stoffen, frisse prints en de mogelijkheid om het jasje ook binnenstebuiten te dragen. Van trendy chic tot nonchalant sportief, van sober tot avant-gardistisch, in een korte, getailleerde óf een langere en ruim zittende versie: het jack maakt uw garderobe klaar voor zonnige en regenachtige dagen. Met oog voor detail en weg van de sportieve basics streeft het beroemde moedermerk naar een kwalitatief imago dat niet verbleekt bij de meest prestigieuze modenamen in de Benelux.