Agent: Arnaud Schockaert

Zichtbaar in de showroom

24/06 - 23/08 | 2024

FRENCH DISORDER

Het in mei 2013 in Bordeaux gelanceerde French Disorder is een merk van confectiekledij dat Franse elegantie combineert met een ludieke urban en casual stijl.

Als fleecespecialist ontwikkelt French Disorder al meer dan 5 jaar een sweatercollectie in ongetwijfeld de beste kwaliteit katoen: streelzacht en comfortabel. Ze blijven ook na talloze wasbeurten onberispelijk. In ieder seizoen zijn de modellen verkrijgbaar in talloze kleuren en met een ruime keuze aan bedrukkingen of borduursels.

Sweaters blijven de kern van de collecties uitmaken. Daarnaast biedt French Disorder tegenwoordig ook een volledige casual chic collectie aan met heel wat andere kledingstukken en accessoires. Iconische ‘happy to wear’ stukken voor heren, dames en kids waarin iedereen zich prettig voelt.

Alle modellen worden in Europa gemaakt en met veel liefde bedrukt of van borduurwerk voorzien in Bordeaux. Hoewel French Disorder aanvankelijk vooral via de e-webshop FrenchDisorder.com werd verdeeld, is het merk momenteel aanwezig in meer dan 300 multimerkenboetieks en grotere winkels in Frankrijk en in het buitenland (Bon Marché in Parijs, Franse luchthavens, Slobe Iena in Japan).