MODE

FASHION SHOWROOM BENELUX
FASHION SHOWROOM BENELUX
FASHION SHOWROOM BENELUX

DISTRIBUTEURS

Parallèle is een vaste waarde in de modewereld en laat na meer dan 50 jaar nog steeds van zich spreken. Na een start als vertegenwoordiger, profileerde het Agentschap zich al snel als invoerder van bekende internationale merken.

Het geheim achter onze uitstekende reputatie? Collecties die duidelijk in de smaak vallen, trouwe klanten en een efficiënt team van vakmensen.

Parallèle stond altijd al voor heel uiteenlopende kledij en toonaangevende buitenlandse merken die (inter)nationaal hoge ogen gooien. Een onberispelijke snit, een hoogstaande kwaliteit en stijl voor iedereen: ze dragen stuk voor stuk bij tot het succes van onze onderneming.

Tegenwoordig creëert elk individu zijn of haar eigen stijl in functie van de eigen voorkeuren en het moment. De ‘total look‘ behoort tot het verleden. Het imago van confectiekledij evolueerde, net als de verkoop.
In die optiek kreeg de showroom van Parallèle onlangs een totaal andere look aangemeten. Dankzij een knusse sfeer, doordachte verlichting en modern meubilair, beschikt Parallèle voortaan over een spraakmakende showroom, ingericht door het befaamde In Store.

De ontmoeting tussen beide huizen van vertrouwen waar perfectionisme de boventoon voert, leverde een schitterende locatie op waarin uitzonderlijke pareltjes perfect tot hun recht komen. Kom het zelf ontdekken!

MERKEN

Via nieuwe producten zijn we voortdurend op zoek naar de nieuwste trends. Onze dames-, heren- en kinderkledij is tijdloos. Met de merken die in onze showroom hangen, onderhouden we nauwe banden. Zo garanderen we onze klanten collectiepresentaties en productbestellingen die nauwgezet worden opgevolgd.

We hebben het genoegen samen te werken met dynamische merken als: K-WAY, FUSALP, SWEET PANTS, NOTSHY Paris, HANA SAN, DENIM STUDIO, MAJESTIC FILATURES, TARA JARMON, FRENCH DISORDER, VOILE BLANCHE, SUNS BOARDS, GERTRUDE, ALDO SHOES, VAN PALMA…

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.